Güzel Yazı, Şiir, Deneme Ve Korku Paylaşım Forumu > Forum Genel > Forum Hakkında > bilgisitesi için neler yapmalıyız?
yarismayarisma
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: bilgisitesi için neler yapmalıyız?  (Okunma Sayısı 257 defa)
04 Temmuz 2008, 18:31:39
Forum Yöneticisi
Üye No: 2589
Rep 2683
@ ŞİMAL @ YURTTA SULH, CiHANDA SULH

« : 04 Temmuz 2008, 18:31:39 »

selamlar sevgili bilgisitesi sakinleri:

Sizinle burda site hakkında  genel anlamda,hep birlıkte konuşabıleceğimiz bı konu açmak istedım..

bulunduğumuz ortam ciddi anlamda sevıyelı-düzeyli -arkadaşlığın-dostluğun- kardeşliğin-karşılıklı sevgı ve saygının ön planda tutulduğu bı platform...bunun karşılıklı asla sarsılmayacağını umudedıyorum..

bunun için  gösterdiğiniz ve göstereceğiniz titizlık ve dıkkat için teşekkür ederım..

arkadaşlar;
sitemız her ne kadar oyun-eğlenceli içerıklıde olsa biraz da adı üstünde bilgi içerıklı bı site..emınım tüm üye kardeşlerımız bu konuda elınden gelenı yapmaya çalışıyor.. lakın kımsenın yanlış anlamasını istemıyorum.. ben dahıl çoğumuzun aktıf olduğu bölüm "forum oyunları" elbetteki oyunlarımıza oynayacaz eğlenecez vs.. ben eğlenmeyın-eğlenmeyelım de demıyorum.. lakın bu bölüm kadar diğer bölümlerde de gereklı hassasıyetı hep bırlıkte göstermemız gerekıyor..dıkkat ettım bölüm olarak en çok aktıf olan kısım "forum oyunları" diğer konularada en az oyunlar kadar çaba sarfetmelıyız...
burda eğlenmenın yanısıra bişeylerde öğrenelım vede öğretelım ..yanı sıtemızın amacına uygun çalışmalar da bulunsak iyi olacak...sitemıze gelen mısafırler - ziyaretçiler vs.bilgi edınmek için gelip sitemız hakkında "burada oyundan başka bişey yok " düşüncesi oluşmamalı..dıye düşünüyorum..

dün msnden bazı kardeşlerımlede bu konuda konuştuk sağolsunlar şimdi hakıkaten guzel konular eklenmış dunden buyana ama bu konuda sadece bırkaç kişi ile görüşebıldık ben hepimizin de bu konuda fıkırlerını- düşüncelerını vs açıklamak ve de önerılerını almak için bu konuyu açmayı uygun gördum..

şimdi sizlerden de site hakkında oyunların yanısıra neler yapabılceğimiz konusunda sizin düşüncelerınızı-fıkırlerınızı -önerılırınızı  ve katılımınızı beklıyorum..

tüm site arkadaşlarıma ve kardeşlerıme çalışmalarından - paylaşımlarından vede katılımlarından ötürü teşekkür edıyorum..

selametle....nigner..
« Son Düzenleme: 04 Temmuz 2008, 18:39:40 Gönderen: nigner » Logged

Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: bilgisitesi için neler yapmalıyız?
« Posted on: 28 Ağustos 2008, 02:30:54 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: bilgisitesi için neler yapmalıyız? oyunlari, bilgisitesi için neler yapmalıyız? programi, bilgisitesi için neler yapmalıyız? oyunu indir, bilgisitesi için neler yapmalıyız? program yükle, bilgisitesi için neler yapmalıyız? download, bilgisitesi için neler yapmalıyız? hikayeleri, bilgisitesi için neler yapmalıyız? resimleri, bilgisitesi için neler yapmalıyız? haber, bilgisitesi için neler yapmalıyız? yükle, bilgisitesi için neler yapmalıyız? videosu, bilgisitesi için neler yapmalıyız? msn eklentisi, sarki sözleri
04 Temmuz 2008, 18:36:41
Benim bütün Derdim özLem....
TRyaki Aşığı
Üye No: 12865
Rep 7294
VarsIn eller gönül yarasi kapanir sansin¨!)

« Yanıtla #1 : 04 Temmuz 2008, 18:36:41 »

cok guzel bi konu acmissin abla saol herkes elinden geleni yapcak eminim=)

Ben seni sensiz sevdim..
Göremesem de, rüyamdaydın,
Sevmesen de, kalbimin derinliklerindeydin
Ve kimse seni oradan çıkaramayacak.
Sen bile!

04 Temmuz 2008, 18:39:34
Bu sefer ölüme taktım.
PatRon
*
Üye No: 2
Rep 5125
Yaşamak mı ? O niye.!

« Yanıtla #2 : 04 Temmuz 2008, 18:39:34 »

Sitedeki arkadaşlık muhabbet gerçekten çok harika...Allah nazardan saklasın...
Önerilerini dikkate alacağım ben kişisel olarak diğer üyelerimizin de bu konuda duyarlı olacağını umuyorum.

Asabi insan.
04 Temmuz 2008, 18:44:19
Ben Bir Garip Kulum...
Admin
Üye No: 5752
Rep 17464
Ne Olur Ki Sonum.....

« Yanıtla #3 : 04 Temmuz 2008, 18:44:19 »

oyun sohbet ınsana daha cazıb gelıyor acıkcası  Grin

aslında güzel fıkır ama tek başına olmaz bence ılgı olmazssa ınsanın paylaşım ıstegı gıdıyor...
he bırde bılgı amaçlı konular uzun olunca hiç okunmuyor okumayı cok sevdıgımız soylenemez mılletccce boyleyız..
bu konulardakı paylaşımlar kısa ve oz olursada makbule geçer bence...

IStErSEniz BIzEde Yeni BIr HARitA ÇIzDirMeYiN..!!!!
Veni..Vidi..Vici...
beni eleştir vur
Kır bişey olmaz lan ben •_ŜηỊקξя_•™
04 Temmuz 2008, 18:48:35
Bu sefer ölüme taktım.
PatRon
*
Üye No: 2
Rep 5125
Yaşamak mı ? O niye.!

« Yanıtla #4 : 04 Temmuz 2008, 18:48:35 »

aslında güzel fıkır ama tek başına olmaz bence ılgı olmazssa ınsanın paylaşım ıstegı gıdıyor...
he bırde bılgı amaçlı konular uzun olunca hiç okunmuyor okumayı cok sevdıgımız soylenemez mılletccce boyleyız..

33_33 adminim emin ol konuların uzun olması değil sıkıcı olan konuyu açanın dahi okumamasından, konuyu açan arkadşaımız beğendiği konuyu paylaşırken yazı vs vs mutlaka yorum yapar, ve yorumu gören bir diğer üyede o yoruma nazaran okur ve yorumlar...

Aslında sorun ilk başta yani rastgele iş olsun diye konu açmada.
04 Temmuz 2008, 18:50:39
Forum Yöneticisi
Üye No: 2589
Rep 2683
@ ŞİMAL @ YURTTA SULH, CiHANDA SULH

« Yanıtla #5 : 04 Temmuz 2008, 18:50:39 »

çoook haklısın..
elbettekı tek başına olmaz.. hepimiz birlıkte olacaz..birlikten kuvvet doğar..bir elın nesı var ıkı elın sesı var.. misalı hep birlıkte çalışacaz inş..ayrıca evet eklenen - paylaşılan konular eklendıklerı şeklıyle kalıyor  ama okuyup yorum yaparak destek olmalıyız ..ki paylaşımlarımızı daha isteklı yapabılelım..

oyun konusuna gelınce..bence çok fazla oyun konusu açılmış..bunun için de çoğumuz oyundan kendımızi alıp eklenen guzel konulara bakma ihtıyacı dahı duymuyoruz...

« Son Düzenleme: 04 Temmuz 2008, 19:40:17 Gönderen: nigner » Logged
04 Temmuz 2008, 18:52:19
ŞşşT sessizliqi dinle...
Ayın Üyesi
*
Üye No: 20342
Rep 18777
acıyor(um)

« Yanıtla #6 : 04 Temmuz 2008, 18:52:19 »

33 e katılıyorum insanlar uzun yazılı konuya tıkladıklarında uzun ve sıkıcı old. tahmin edior ve okumadan geciyor kısa öz eglenceli bilgiler old. sürece sıkıntı olmayacagından eminim

ayrıca;

dün size bahsettigim eski sitemizdeki konuları sordum ve o konuların silindigini ögrendim Sad

fakat bunun yanı sıra eski sitemizdeki bi ark. bulabilirsem coq faydalı olucagından eminim

benden bunlar cıktı Smiley

UnuT GözleRiM

YazikLar oLsun ! SôzLeri ßende ! Sevgisi Sahte ! Kendisi Kahpe ! Sevsem ßiLe ! ßakmam Yüzüne ! KaLbini DinLe ! YeminLer Etme !
04 Temmuz 2008, 19:05:43
Yarbay
*
Üye No: 21338
Rep 2836
Keşke Bi Şansım Olsaydı Be güzelim

« Yanıtla #7 : 04 Temmuz 2008, 19:05:43 »

ya şöyle bi durumda war sitemizin halkı belli baslı bir kac oyunda takılı kalmıs onlardan kopamadıgı içinde yeni konuya yönelmio ÖRNEK olarak bu 2000 oyunu bitti 10000 basladı ben artık oraya bişey yazmama kararı aldım kendi adıma sürekli olarak bişeyler arastırıp eklemek daha cazip gelio

Adını Kalbime Aşk İle Yazmışım Boşver Aldırma Belki Bir Gün Silerim
Güzel Bi Rüyayı Gerçek Sanmışım Seni Sevdiğim İçin ÖZÜR DİLERİM
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: